Gottskärs Hemtjänst Kungsbacka

Enhetschef

Carina Ogrander
0735-13 12 74
Stefan Svensson
0793-41 62 37

Biståndshandläggare

SAMORDNARE

0760-26 17 80
Vardagar 08.00-15.00

PERSONAL KONTAKT

0793-34 41 27
Alla dagar 07.00-22.00

ADRESS

Smörhålevägen 3, 434 42 Kungsbacka

ÅRETS ÄLDREENKÄT

Ladda hem nedan:

Hemtjänst på uppdrag av Kungsbacka kommun

Gottskärs Hemtjänst AB erbjuder service - och omvårdnadsinsatser i Kungsbacka kommun. Vårt mål är att du ska kunna fortsätta att leva ett gott liv även om du ibland behöver hjälp. Låt oss ge dig en guldkant på tillvaron i din vardag.

Verksamhetsidé Gottskärs Hemtjänst har ett rehabiliterande och förebyggande arbetssätt. Den enskilde uppmuntras till aktivitet, stöttas och motiveras till att göra det som han/hon kan göra själv samt i så stor utsträckning som möjligt vara delaktig i sina vardagssysslor. Målet med hemtjänsten är att ge stöd och hjälp för att underlätta din vardag och göra det möjligt för dig att bo kvar hemma.

Tjänster

Vi utför de tjänster som du har blivit beviljad i ditt biståndsbeslut.
Personlig omvårdnad
Socialt stöd
Servicetjänster
Avlösning för anhöriga
Vi försöker sprida värme och en god känsla genom att överraska dig vid årets högtider. Vi arbetar för kontinuitet och trygghet.

Kompetens och profilering

Vi har lång erfarenhet av vård och omsorg inom hemtjänst. Vår personal har utbildning och erfarenhet som sjuksköterska samt undersköterskor och servicepersonal. Personalen utför alltid sitt arbete på ett ansvarsfullt och omtänksamt sätt, så att brukaren kan känna att de befinner sig i en trygg miljö. Vi satsar alltid på individuell vård, där integritet och värdighet bibehålls.

Vi vill sätta guldkant på din vardag och värdesätter gott samarbete, tillgänglighet och kontinuitet. Stabilitet i personalgruppen är också något som uppskattas av våra kunder vars tillit ofta bygger på att man lär känna den hemtjänstpersonal som kommer. För att kunden ska kunna känna sig trygg när vår hemtjänstpersonal alltid ett synligt ID-kort.